Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: Sevilla F.C. 0:1 Real Madrid C.F.


THIBAUT COURTOIS 6,5
 - Napokon utakmica bez primljenog pogotka. Iako nije imao nekog posla tokom utakmice, valja napomenuti kako je tokom svih 90' bio usredotočen na svoj dio posla.

DANI CARVAJAL 7,0
 - Solidna partija od strane našeg Danija jer može on to i bolje, ali polako se vraća u formu. Ponovno je upisao asistenciju i to kod jedinog pogotka na utakmici. U obrani je isto tako sve svoje dužnosti odradio solidno, Reguilon se nije previše naigrao.

RAPHAEL VARANE 6,5
 - Solidna partija i od strane našeg Varanea. Nije imao toliko akcija u napadu, ali je loptu iznosio dobro i pravovremeno, a takav je bio i kod defenzivnih dužnosti. Imao je manjih problema u borbama s de Jongom, ali na kraju možemo reći kako je on izašao kao pobjednik.

SERGIO RAMOS 7,0
 - Obrana Real Madrida jednostavno ne izgleda isto s njim i bez njega. Danas je Ramos bio taj koji je upravljao obranom i nakon dugo vremena napokon smo sačuvali mrežu netaknutom. Kapetan je bio na razini, te je sve svoje probleme s manje ili više poteškoća riješio.

FERLAND MENDY 7,0
 - Njegova igra u obrani je zapanjujuća. Prema naprijed treba još mnogo tog napraviti, ali sve je stvar adaptacije i rada jer ne igra dugo i nije dugo u Klubu i nije dugo surađivao s Hazardom. Dok, s druge strane, u obrani igra bez ikakve greške i definitivno je ćovjek na kojeg se Zidane može uvijek osloniti.

CARLOS CASEMIRO 7,0
 - Carlos je isto tako obavio sve ono što je morao obaviti i njega možemo vidjeti kao referentnu točku naše vezne linije. Kod prijenosa lopte bira jednostavna, što su ujedno i najbolja rješenja, dok u igri u obrani igra na razini koju nitko od veznjaka ne može igrati u Real Madridu.

TONI KROOS 5,5
 - Ne možemo reći kako je Kroos bio loš, ali on je daleko od svoje razine, a to ponajprije govorimo jer puno griješi, što kod dodavanja, što kod izgubljenih lopti. Uvijek traži komplicirano rješenje i s tim uvelike muči igru Real Madrida.

JAMES RODRIGUEZ 8,0
 - James je definitivno onaj James zbog čijih igara je i stigao u redove Real Madrida. Pokazuje veliku moć kada ima loptu u posjedu i veliko zalaganje kada mora istrčati obrambene dužnosti. Danas je bio drugi čovjek Real Madrida u vidu napadačke "artiljerije".

EDEN HAZARD 6,5
 - Kod njega možemo vidjeti veliku želju, ogromno htjenje, ali morat će to sve usmjeriti na bolji način. Jednostavno mora shvatiti da će s ovim igračima igrati bolje, pa nema potrebe za tolikim soliranjem. Šanse koje dobije mora iskoristiti, no valja pohvaliti njegovu igru u obrani.

GARETH BALE 5,5
 - Jedino što kod njega možemo pohvaliti je igra u defenzivi, uvijek se vratio i pomogao Daniju, a osim onog slobodnog udarca iz prvog poluvremena nije uspio napraviti ništa previše.

KARIM BENZEMA 9,0 *igrač utakmice
 - Karim se ponovno pokazao odlučujućim u pogledu onog tko treba postići pogodak u redovima Real Madrida. Iskoristio je krasnu akciju i još bolji centaršut Carvajala i tako je donio sva tri boda svojoj ekipi. Samo neka ostane u ovoj formi!

FEDERICO VALVERDE -
 - Igrao premalo za detaljniji opis i ocjenu. Ušao umjesto Jamesa.

LUCAS VAZQUEZ -
 - Ušao kao taktička izmjena na samom kraju utakmice umjesto Hazarda.


ZINEDINE ZIDANE 7,0
 - Zidane je napokon stigao do pobjede u kojoj nije primio pogodak. Nakon poraza od PSG-a najvažnije je bilo pobijediti i to je napravljeno. Sevilla nije uspjela napraviti niti jednu opasniju priliku, a Real Madrid je uvelike popravio igru u obrani. Sada moramo zadržati razinu rezultata i podići razinu igre.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g