Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: PSG 3:0 REAL MADRID C.F.


THIBAUT COURTOIS 2,5
 - Direktni krivac kod prvog pogotka. Kod drugog je mogao učiniti više, dok kod trećeg nije kriv uopće. Dosta nesiguran kod intervencija, ali i kod ispucavanja lopte. Mora bolje...

DANI CARVAJAL 2,0
 - Ništa posebno... Dani je daleko pao u odnosu na utakmice protiv Villarreala i Levantea. Nije ga bilo prema naprijed, ali ni u obrani nije odradio dobar posao jer smo prvi pogodak primili preko njegove strane i Bernat je stalno imao previše prostora.

RAPHAEL VARANE 2,0
 - Lopte koje je slao prema naprijed nisu imale konkretan cilj (igrače Real Madrida). U obrani je pokazivao dosta nesigurnosti, jednostavno ne može biti vođa obrane... U ofenzivnim skokovima isto tako neprimjetan. Icardi mu je stvorio previše problema, a možda je i on krivac kod prvog pogotka.

EDER MILITAO 2,0
 - Iako mu je ovo bila prva utakmica u kojoj igra od prve minute, jasno je kako Eder mora mnogo raditi i mnogo bolje odraditi svoju adaptaciju u redovima Real Madrida. On i Varane se nisu dobro razumjeli na terenu i dosta je bilo problema i s ulascima krilnih igrača u sredinu, kao i problema s Icardijem.

FERLAND MENDY 4,5
 - Svoj posao u obrani teško da je sam mogao bolje odraditi, ali prema naprijed fali konkretnosti. Imao je par dobrih diblinga, ali to je sve bilo daleko od gola, nije bio opasan po protivnika sa ubačajima ili udarcima. To je segment igre koji mora popraviti.

CARLOS CASEMIRO 5,0
 - Iako se utopio u sivilo ekipe, Casemiro je jedini pokušao igrati koliko toliko agresivno i čvrsto. Bilo ga je svuda, ali jednostavno se ne može mjeriti s igračima poput Verrattija, kao i ostalom dvojicom u iz vezne linije PSG-a.

TONI KROOS 1,5
 - Sramotna igra... Nekoliko puta kada je odradio visoki presing ispao je bez ikakvih problema, kao da nogomet nikada nije igrao. bez imalo mogućnosti za kreiranjem, bez imalo želje i volje... Prelako je gubio lopte, nije uspio pridonijeti ni u obrani, ali ni u napadu... Preloše...

JAMES RODRIGUEZ 2,5
 - Iako je pokazao želju i volju za igrom od samog početka, vidjelo se da neće imati kvalitetnu podršku od ostalih suigrača, što je za igrača na njegovoj poziciji od krucijalne važnosti. Nadalje... Kako je utakmica odmicala, tako je i on padao, da bi na kraju postao potpuno sivilo bez ideje...

EDEN HAZARD 2,0
 - Ništa. Kao da je igrač iz akademije koji se pokušava dokazati. Očekivanja su velika, što je sasvim i logično, tako da i adaptacija za njega traje manje i mora krenuti igrati točno onako kako se od njega to i očekuje.

GARETH BALE 5,5
 - Jedini igrač koji je na terenu nešto pokušavao. Nažalost, kod poništenog pogotka nije bilo sreće, kao ni kod udaraca koje je nakon tog uputio. Nadajmo se da će popraviti svoju formu na utakmici protiv Seville.

KARIM BENZEMA 2,0
 - Nije dobio kvalitetne lopte od vezne linije. Pokušavao je sudjelovati u izgradnji napada, ali to jednostavno nije išlo. Na kraju je zaradio poništen pogodak i naravno nekoliko promašaj, ali na to smo od njega već navikli.

LUCAS VAZQUEZ 1,5
 - Ništa posebno Real Madrid nije dobio s njim i njegovim ulaskom. Na samom kraju je uputio udarac koji je i priličio igri Real Madrida protiv PSG-a.

LUKA JOVIĆ 1,5
 - Ništa... Ni on kao ni Karim nije dobio prilike, samo Luka nije dobio baš ništa. Ako Zidane misli da će ovako Luka proigrati i razviti se, onda je glup kao noć.

VINICIUS JUNIOR -
 - Ušao, izazvao "tuču" i završio s utakmicom. Tako se ne postaje budući nositelj igre Real Madrida, a iz utakmice u utakmicu pitanje: "Može li on to?", postaje sve jače i jače.


ZINEDINE ZIDANE 0,0
 - Njegova momčad je igrala bez ideje... Njegova momčad nije imala niti jednu kolektivnu akciju i jedini igrač koji mu je igrao kako treba je onaj kojeg se žarko želio riješiti, a nije uspio. Njegova momčad je potučena do nogu, njegove izmjene su katastrofalne, njegovo neznanje polako dolazi do izražaja.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g