Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante


THIBAUT COURTOIS 6,5
 - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla.

DANI CARVAJAL 7,0
 - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija.

RAPHAEL VARANE 7,0
 - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone.

SERGIO RAMOS 6,0
 - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko grešaka i njemu bi prije pripisao pogodak Mayorala nego Varaneu jer nije smio dozvoliti da se Borja tako dobro namjesti i uputi udarac ispred njega. Nije se činio pretjerano siguran, možemo reći kako je odigrao jednu prosječnu utakmicu, s nekoliko grešaka.

MARCELO VIEIRA 6,5
 - Marcelo je danas puno pokušavao, ali ništa od toga nije funkcioniralo. U obrani je bio prisutan toliko koliko se to od njega i tražilo, no svakako smo očekivali učinak više prema naprijed.

CARLOS CASEMIRO 9,5 *igrač utakmice
 - Sa svojim izlaskom je pokazao koliko je bitan Real Madridu. Dok je bio na terenu momčad je imala korektora, a uz sav defenzivan posao postigao je i pogodak. Što je trebao više od toga?!

TONI KROOS 6,5
 - Ne možemo reći kako Toni nije sudjelovao u utakmici i kako je bio loš, ali svi dobro znamo da on može mnogo bolje, posebice kod udaraca prema vratima. Danas ih je imao nekoliko, ali niti jedan nije pogodio mrežu. Uz sve to, treba dodati kako je ostao prilično na velikom propuhu kada je izašao Casemiro i time je potvrdio da on ne može igrati zadnjeg veznog kada nema partnera poput Casea.

JAMES RODRIGUEZ 8,5
 - James je danas pokazao što je sve sposoban kada igra na svojoj poziciji. Uz jako dobru asistenciju Benzemi za drugi pogodak, James je bio sveprisutan na utakmici. Pokazao je veliku dozu energije i spremnosti odmah po povratku nakon ozljede.

LUCAS VAZQUEZ 6,5
 - Da izbaci određene stvari iz svoje igre (kao dribling u sredinu, pretjerano zavlačenje lopte) mislim da bi se rijetko tko žalio na njega. Sjajno je surađivao s Carvajalom na desnoj strani i pokazao je da se na njega može računati.

VINICIUS JUNIOR 6,5
 - Ocjena je takva samo zbog truda. On je dosta stvari zakomplicirao i trebao napraviti mnogo bolje nego je to na kraju ispalo. Promašio je nekoliko izglednih prilika, izgubio je nekoliko obećavajućih lopti.. Je da je mlad i da na njega ne treba stavljati veliki pritisak, ali mora bolje...

KARIM BENZEMA 9,0
 - Karim Benzema je i danas pokazao koliko bi ove sezone trebao biti važan kotačić Real Madrida u svim planovima. Napadač je postigao dva pogotka s kojima je doveo svoju ekipu u prednost. Nadajmo se da će tako nastaviti i u sljedećim utakmicama.

EDEN HAZARD 6,5
 - Hazard je napokon debitirao u dresu Real Madrida. Ušao je u igru s velikom dozom želje i entuzijazma, ali kako se utakmica bližila kraju previše je ulazio u bespotrebne driblinge i nije bilo fluidnosti u njegovoj igri kao kada je ušao. No tek se vratio nakon povrede i sada vrijeme dolazi za one prave stvari.

EDER MILITAO 6,5
 - Sasvim solidno nastavio sa poslom kojeg je obavljao i naš kapetan, ali bez grešaka koje je činio Sergio. Njegovih punih 90' vidjet ćemo na utakmici protiv PSG-a sada u srijedu.

LUKA JOVIĆ -
 - Igrao premalo za detaljniji opis i ocjenu.


ZINEDINE ZIDANE 6,5
 - Prolazna ocjena jer je takav i rezultat, a igra bez konstante. Bilo je napredaka u odnosu na prijašnju utakmicu, ali to svakako mora bolje. Ne možemo si dozvoliti da drhtimo za tri boda protiv ekipa poput Levantea, uz dužno poštovanje, i to na našem terenu. Zamjene koje je napravio nisu bile logične i vjerujemo kako će se o njima pisati u narednim danima.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5