Preskoči na glavni sadržaj

Koje su to potencijalne "bombe" o kojima priča Zidane?!


"Sve je moguće do 02.09." - rekao je Zinedine Zidane na press konferenciji uoči utakmice koja nas očekuje za nešto više od dva sata. I čini se kako i stručni stožer Real Madrida i dalje čvrsto vjeruje u to. Hoće li na kraju zaista biti prostora za jedan tako veliki transfer.

Zidane se poslužio ovim riječima:
 "Vidjet ćemo što će se dogoditi u ponedjeljak. Do 12 navečer sve je moguće. Bomba, dvije bombe..."

Ima li istine u riječima Zidanea koje je rekao na press konferenciji uoči sraza protiv Villarreala?!

I ono što se vjerojatni svaki navijač Reala tada pitao je: "Koje bi to bombe uopće mogle biti?"
To je pitanje na koje je jako teško dati odgovor, ali postoji nekoliko opcija sa svojim objašnjenjima...

CHRISTIAN ERIKSEN


Jeftinija opcija za Real Madrid. Christian Eriksen (27 godina, Tottenham), ofenzivni je vezni koji bi redove engleskog prvoligaša lako mogao napustiti za 55 milijuna eura. To je jeftina opcija, ali ni Spursi nemaju toliko alternativa jer njegov ugovor istječe za godinu dana, a Danac ga nema namjeru obnoviti.

Od početka ovog ljetnog prijelaznog roka on se povezuje s Los Blancosima. No sva ta priča oko njegovog dolaska kao da je završila prije nekoliko tjedana/sedmica. i na kraju zbog samih ozljeda Brahima, Isca, te Jamesa, čini se kako bi Real Madrid mogao krenuti po Danca.

PAUL POGBA


Ovo je ujedno i najomiljenija Zidaneova opcija za veznu liniju Real Madrida, Paul Pogba (26 godina, Manchester United). Francuz je definitivno jedna od zvijezda Premier Lige i od početka ljetnog prijelaznog roka nalazi se u napisima koji ga povezuju s Real Madridom. No "Crveni Vragovi" su odbili prodati svojeg igrača i za 200 milijuna eura, pa se priča oko potencijalnog dolaska Pogbe u redove Los Merenguesa dodatnu zakomplicirala.

To je i dalje opcija koja izgleda nemoguće jer Manchester nije doveo zamjenu za njega i transfer rok je u Engleskoj odavno završen. No i dalje postoji ona opcija gdje bi Pogba mogao zatražiti transfer od Uniteda i tada bi klub s Old Trafforda imao velikih problema.

DONNY VAN DE BEEK


Jedna od omiljenih opcija Real Madrida - Donny van de Beek (22 godine, Ajax). činjenica je da bi ga uprava Madrida rado vidjela u dresu Kluba. Prošle sezone je ostvario veliki trijumf sa svojom ekipom i tako je natjerao da se za njega zainteresira pola Europe.

Bio je jako blizu prelaska u redove Real Madrida ovoga ljeta, gdje je čak i sam priznao kako postoje pregovori. I sada kada se sve ohladilo na to je stigla i njegova ozljeda u osmom mjesecu. Njegova cijena je i dalje 50-60 milijuna eura i sve je moguće do kraja prijelaznog roka.

BRUNO FERNANDES


Velika novost u pogledu ulaznih transfera Real Madrida je - Bruno Fernandes (24 godine, Sporting Lisabon). Portugalac je ujedno i posljednji veznjak koji se počeo povezivati s Real Madridom. Cijelu priču oko tog je započeo sportski direktor Fiorentine, kji je rekao kako je Madrid u igri za njega i to po cijeni od 70 milijuna eura.

Ovaj igrač bi mogao postati neka jeftinija alternativa u pogledu Pogbe. Prošle godine je izabran za igrača portugalske lige, čak je bio ispred i velike mlade zvijezde u usponu - Joaoa Felixa. Svi mediji u Europi od ovog ljeta prate njega i njegov potencijalni odlazak.

NEYMAR JUNIOR


Definitivno najveći dragulj u izlogu je - Neymar Junior (27 godina, PSG). Igrač želi napustiti Park Prinčeva (iako je izašla vijest kako je navodno poručio da ostaje u redovima francuskog prvaka i dalje), a Real Madrid ga ima na svojemu radaru. On bi bio "šlag na tortu" glede projekta kojeg poslaguje Zidane i velika pobjeda Real Madrida nad Barcelonom.

Real Madrid se i dalje nije javno očitovao oko njegovog transfera jer unatoč činjenici da bi Neymar gotovo sam otplatio svoju plaću i dalje je to ulog koji u pogledu na godine isplate plaće i na transfer otkupninu iznosi sublizu 500 milijuna eura... No ako PSG nazove Real Madrid, tada bi se stvar vrlo lako mogle promijeniti.

Madridisti, mislite li da ima "realnosti" glede ovih priča i najavljenih potencijalnih "bombi" od strane Zidanea?!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g