Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 0:0 Atletico de Madrid (4:1)


THIBAUT COURTOIS 10,0 *igrač utakmice
 - Možemo samo kazati kako je utakmica od strane Courtoisa odigrana bez iti jedne greške tokom cijelog susreta! Obranio je i 1 penal u raspucavanju i to je bilo dovoljno da Real Madrid osvoji prvi trofej ove sezone i ove godine!!!

DANI CARVAJAL 9,5
 - Strašna partija našeg Danija! Zaista, ovo je bila jedna od njegovih najboljih verzija nakon dosta dugo vremena. Istina, nije upisao niti jednu asistenciju, ali tolika energija, toliko zalaganje, toliko borbenosti, toliko ponavljanja, toliko kvalitetnih akcija prema naprijed, toliko hrabrosti za izvođenje prvog penala!!! Dani, kapa do poda!

RAPHAEL VARANE 9,0
 - Rapha je isto tako danas bio gotovo bez iti jedne greške na susretu. Sjajno se otvarao kod iznošenja lopte, te je sjajno sudjelovao u obrambenim intervencijama. Možda mu možemo zamjeriti neke skokove, ali ruku na srce, on je svoj dio posla sjajno odradio.

SERGIO RAMOS 9,0
 - Iako je kapetan stisnuo zube i postigao posljednji penal za pobjedu, moramo biti toliko realni i postaviti ga u red s Varaneom. Ove stvari koje je napravio su od velikog značaja za naš Klub u ovoj utakmici, ali on je isto tako napravio nešto više pogrešaka u odnosu na Varanea, tako da ocjena bi trebala biti tu negdje.

FERLAND MENDY 9,0
 - Mendy je odigrao nevjerojatan meč. Pokazao je koliko donosi u obrani jer Real Madrid s njim na lijevoj strani u obrani izgleda mnogo bolje. Istina je da je prema naprijed možda mogao više, ali imao je kontinuitet, borbenost, energiju, nije odigrao bez greške, ali napravio je mnogo dobrih stvari protiv Atletica na svojoj strani.

CARLOS CASEMIRO 9,5
 - Ovog čovjeka morate voljeti! Ovaj čovjek je pokriće za sve! Uvijek je pravovremen s loptom na drugu stranu kada se treba otkloniti opasnost i gužve, dobar je u tranziciji, a da se ne ponavljamo, ono što radi u obrani je izvanredno!

FEDERICO VALVERDE 10,0
 - Da nije bilo Courtoisa on bi bio igrač utakmice definitivno. Tokom cijelog susreta je bio nevjerojatan, on igra srcem za Real i to je jedino što točno opisuje njegov nastup večeras! Odluka da je bolje dobiti crveni karton nego riskirati udarac morate je bila genijalna, te spada u domenu zabijenog penala!!!

LUKA MODRIĆ 9,5
 - Luka je bio glavni pokretač akcija Real Madrida danas na utakmici i definitivno zaslužuje pohvale jer je to radio svih 120 minuta na terenu, te je na kraju postigao pogodak u raspucavanju penala. Što više za dodati, osim neka nastavi u ovom tonu!

TONI KROOS 8,5
 - Toni Kroos je danas od svih veznjaka bio po učinku nešto malo bolji i konkretniji od Isca, ali nismo vidjeli najbolje izdanje našeg Tonija. Nije to bilo loše, ali falilo je više odgovornosti od strane Nijemca u igri Real Madrida. Trebao je pomoći Luki u izgradnji igre, a ne tražiti alibi dodavanja (izuzevši slobodne udarce).

ISCO ALARCON 7,0
 - Isco je u ovoj utakmici bio sasvim solidan, ali na tom je i ostao. Od njega se očekivalo više, imao je par svojih akcija, ali nažalost od njega nismo vidjeli ništa konkretno. Svakako, treba naglasiti njegovu jako dobru suradnju sa svim ostalim suigračima, posebice s Kroosom.

LUKA JOVIĆ 7,5
 - Prvo poluvrijeme Luku nismo mogli vidjeti toliko u akciji koliko u drugom dijelu jesmo. Ponovno mu je nedostajalo malo sreće da zabije pogodak i riješi pitanje pobjednika u 90', ali golovi mogu doći isključivo s minutama, a ako nastavi ovako svakako bi ih trebao dobiti.

RODRYGO GOES 8,0
 - Penal koji je pucao i način na koji ga je izveo je nešto spektakularno za njegove godine i situaciju. S ulaskom je igrao istu poziciju kao i Isco i sjajno se snašao, kao i poslije na desnoj strani s ulaskom Viniciusa. Definitivno Real s njim nije promašio!

MARIANO DIAZ 8,0
 - Strašno je koliko se ovaj igrač zalaže na terenu i koliko gine za ovaj Klub. Šteta je zaista što i ona njegov udarac nije ušao u mrežu ili barem da je upisao asistenciju Luki Modriću... No Zaista, bio je sjajan sa svojim ulaskom i imao je nekoliko solidnih pokušaja prema Oblaku.

VINICIUS JUNIOR 6,5
 - Vinicius sa svojim ulaskom zapravo nije stigao pokazati ono što je trebao jer nije imao vremena, ali i u to malo vremena nije uspio napraviti nešto spektakularno. 


ZINEDINE ZIDANE 10,0
 - Real ponovno izgleda kao momčad. Prvi trofej osvojen s Realom u prvoj prilici u povratničkom mandatu, može li bolje?!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g