Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 4:2 Granada C.F.


ALPHONSE AREOLA 5,0
 - Sve je bilo super do one greške i napravljenog penala. Nije tu problem primljenog gola koliko je to mentalno utjecalo na sve ostale igrače. Bio je sjajan u svojim dodavanjima u intervencijama kupljenja lopti, ali... Ta greška je jednostavno sve promijenila. Za drugi gol nije kriv...

ALVARO ODRIOZOLA 7,5
 - Alvaro je ponovno dao sve od sebe i možemo reći kako svaku utakmicu igra srcem. Trudi se, postavlja se dobro u napadačkom dijelu, upisao je asistenciju, ali mora poraditi na mnogo stvari jer nogomet se ne svodi samo na trčanje.

RAPHAEL VARANE 7,0
 - Počet ću s onom sjajnom intervencijom kada je loptu skinuo sa crte. Pokazao je da s vremena na vrijeme može biti dobar, ali on u utakmici mijenja svoju razinu igre i to je svakako loše. Krivim ga za drugi pogodak jer unatoč činjenici da i ostali igrači skaču, naši braniči ne smiju dozvoliti onakav promet lopte kod kornera na petercu.

SERGIO RAMOS 7,0
 - Kapetan se trudio, pokušavao je i prema naprijed, dok u obrani mu isto tako zamjeram drugi pogodak koliko i Varaneu. Imao je par dobrih intervencija, držao je razinu igre sasvim solidno, ali mora bolje, ponajprije kada govorimo o dinamici u ekipi.

DANI CARVAJAL 8,5
 - Dani je danas dobio jako puno batina, što od svojih suigrača (Ramos), što od protivničkih igrača i bek je na svojoj neprirodnoj poziciji napravio ono što je najvažnije, a to je zatvorio svoju stranu i sjajno odradio obranu. Šteta što nije zabio barem jedan gol iz dvije prigode.

CARLOS CASEMIRO 7,5
 - Carlos Casemiro je ključan igrač Real Madrid. On radi ono što jedan igrač na terenu treba raditi, a to je obavljati prljavi posao. On daje balans ekipi i samoj igri, a danas je bio na razini, samo... Počeo je u određenim stvarima pretjerivati, ali valjda tako moraju svi Brazilci...

FEDERICO VALVERDE 10,0 *igrač utakmice
 - Kako su i naši pratitelji kazali, Fede je sjajan igrač, sjajno je odradio ovu priliku i zbog ovog mora igrati i dalje. Asistencija za drugi pogodak, gotovo kao da je i asistirao za treći... A sama igra, čista desetka!

TONI KROOS -
 - U utakmicu je ušao relativno dobro, ali je igrao premalo za ocjenu i detaljniji opis.

GARETH BALE 7,0
 - Bale je upisao sjajnu asistenciju i to bi bilo to od njega. Iako je ta asistencija imala velik značaj za utakmicu, definitivno smo očekivali više od Garetha, koji je izašao pred kraj i tako ustupio mjesto strijelcu pogotka za 4:2.

EDEN HAZARD 8,5
 - Napokon!!! Napokon da je probio tu barijeru i sjajno da je upisao asistenciju i zabio još bolji pogodak. Ovo bi trebao biti taj okidač, koji bi ga trebao do kraja osloboditi i onda nastupa onaj Eden kojeg znamo svi!

KARIM BENZEMA 6,0
 - Prvi pogodak jako bitan, ali činjenica je da je kod njega imao sreće i da je ono bilo lakše zabiti nego fulati. Tokom utakmice pokušao je surađivati sa svojim suigračima, ali bez većeg efekta. Na kraju utakmice propustio je prigodu s kojom je trebao riješiti utakmicu...

LUKA MODRIĆ 7,5
 - Luka je dobio malo prostora i postigao je golčinu s kojom je Real Madrid počeo lakše disati. No, vidjelo se da je on najbolji kada treba ući s klupe i odraditi posao u nastavku jer on donese svježinu koju ne bi mogao donijeti da igra od prve minute. Ovo je definitivno recept za njega.

ISCO ALARCON 5,5
 - Isco je u 70' zamijenio Hazarda. Vratio se nakon ozljede i pokušao je promijeniti ishod utakmice s nekoliko dodavanja i jednim udarcem iz vana. Bio je dio akcije kod četvrtog pogotka, ali nije nas previše impresionirao. Svakako, on se tek vraća i treba mu dati malo vremena.

JAMES RODRIGUEZ 8,0
 - Ušao i zabio gol. Zašto to vrijedi ovolike ocjene. Madridisti, to Vi sami procijenite.


ZINEDINE ZIDANE 7,0
 - Zidane je upisao novu pobjedu u LaLigi i tako dodao nova tri boda na tabeli. Svakako je bolje na internacionalnu pauzu otići na ovaj način jer kako smo i ponovili već 100 puta, kada je atmosfera dobra možemo mijenjati stvari na bolje, a atmosfera može biti dobra samo onda kada su i rezultati dobri.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g