Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: R.C.D. MALLORCA 1:0 REAL MADRID C.F.


THIBAUT COURTOIS 6,0
 - Jako, jako teško je kriviti Courtoisa za poraz i za primljeni pogodak. On je u svakoj drugoj intervenciji pokazao da je siguran u sve što radi.

ALVARO ODRIOZOLA 2,0
 - Aktivan prema naprijed, ali... Kako bi mnogi rekli "atletičat" i ništa više. Krivo postavljen kod primljenog pogotka, a onda je na kraju dobio i drugi žuti zbog nesmotrenog starta. Jedan od krivaca za ovaj poraz.

EDER MILITAO 6,0
 - Eder je u ovoj utakmici odigrao sasvim solidno i ne možemo njega kriviti za primljeni pogodak. On je u gotovo svim svojim intervencijama bio siguran i bez greške, možda je prema naprijed mogao u skokovima napraviti više, ali to je sve diskutabilno.

SERGIO RAMOS 6,0
 - Sergio je zaslužio iste riječi kao i Eder Militao, pa tako i ocjenu. On je u obrani napravio dosta, bilo je nekih sitnijih propusta, ali to je nešto što se događa. Imao je par prilika u napadačkom dijelu, ali ostaje pitanje je li mogao više.

MARCELO VIEIRA 4,5
 - Puno priče, malo koristi. Marcelo je bio aktivan tokom utakmice, trudio se, ali to je sve izgledalo kao u nekom krivom smjeru. Nije ponudio apsolutno ništa osim par ubačaja i jednog udarca u prvom dijelu. On u ovim utakmicama mora više...

CARLOS CASEMIRO 5,0
 - Case je i u ovoj utakmici pokušavao odraditi svoj dio posla, koji mu je u defenzivi išao dosta dobro, ali u napadačkom dijelu nešto manje. To svakako treba pripisati tom što nije navikao igrati s ovim igračima u veznoj liniji, te umoru i odmoru kojeg je zaslužio, a nikako da dobije.

ISCO ALARCON 2,5
 - Dobio je nešto veću ocjenu od Alvara jer nije dobio crveni karton, ali je izgledalo kao da ga nema na terenu. I dalje stojimo iza tog da igra na krivoj poziciji i da tu nikada nećemo gledati onog pravog Isca, osim ako protivnik bude toliko loš... Jasno je kako mu treba minuta i njegova pozicija da počnemo gledati pravog Magisca.

JAMES RODRIGUEZ 5,5
 - Za Jamesa ne možemo reći kako nije ostavio dušu na terenu. Dao je sve od sebe, ali ni s jedne strane nije imao pravu podršku. U vezi Case i Isco nisu u napadačkom dijelu bili na razini, a on nije u obrani bio kako treba. Uz sve to, Odriozola i on nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik i nije bilo njihove kombinatorike. Pokušavao je s dodavanjima (šansa Benzeme), te sa slobodnjacima, ali bilo sreće.

VINICIUS JUNIOR 3,5
 - Istina je da je on bio naš najaktivniji igrač, da je on najviše pokušavao i da je bio najveća opasnost, ali činjenica je da je to sve bilo u ništa. Trudio se mnogo, ali malo je bilo efikasnosti. Jednostavno pati ga taj udarac, pa i kompletna završnica i to mora riješiti čim prije jer za godinu dana će biti kasno...

LUKA JOVIĆ 2,5
 - Isto što smo napisali za Isca vrijedi i za Luku, ali... Vinicius je taj koji je mogao upisati asistenciju Luki, a to nije napravio... Probao je kombinirati par puta s Benzemom, ali jednostavno to je bilo sve od njega. Uz sve to, treba biti pošten i reći kako nije ni dobio priliku pokazati koliko je sposoban postići pogodak.

KARIM BENZEMA 4,5
 - Karim Benzema je pokušavao, ali jednostavno nije išlo. Imao je jako dobru priliku u prvom dijelu, ali je pogodio prečku, poslije tog je imao još jedan udarac u okvir gola, ali to je išlo ravno u Reinu. On je bio jedan od onih koji je u ovoj utakmici morao napraviti iskorak, a to nije napravio, nadajmo se da će drugačije biti u Istanbulu.

FEDERICO VALVERDE 4,0
 - Činjenica je da je Real Madrid dobio više na balansu u veznoj liniji i sigurnost u obrani s njegovim ulaskom, ali je izostao njegov učinak prema naprijed, za kojeg se nadamo da će biti nadoknađen već u utorak.

RODRYGO GOES 3,0
 - Rodrygo isto tako nevidljiv od svojeg ulaska, ali činjenica je da je ušao u igru kada je već momčad Real Madrida izgleda kao da se zapetljala u svim tim silnim pokušajima. Igrao je na desnoj strani, iako je lijeva njegova prirodna. Svakako, nije napravio puno, ali nije ni mogao.

BRAHIM DIAZ -
 - Ušao je kasnije u utakmicu i nije imao previše vremena, koje nije bilo ni malo podobno za te stvari, za pokazati koliko i šta može. 


ZINEDINE ZIDANE 2,5
 - Malo veća ocjena od Alvara jer ni on nije dobio crveni karton. Treba biti pošten i priznati kako je pogriješio i nadajmo se da će se to popraviti protiv Galatasaraya jer to bi u ovom trenutku trebala biti točka preokreta.



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g