Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: Valencia C.F. 1:1 Real Madrid C.F.


THIBAUT COURTOIS 10,0 *igrač utakmice
 - Osim što je primio pogodak za koji nije kriv, čovjek je obranio tri zicera! U svakoj intervenciji (osim jednoj kod udarca Torresa) bio je nevjerojatno dobar. Na kraju je u jednoj akciji kod protivničkog gola napravio više nego cijela momčad Real Madrida za 94'!!!

DANI CARVAJAL 5,5
 - Dani je danas bio aktivan i borben, ali jasno se vidi koliki ima deficit u napadačkom dijelu kada mu jasno nije definiran suradnik na strani. Ovog puta je to trebao biti Isco i(li) Rodrygo, no nažalost to nije funkcioniralo na najbolji mogući način. U obrani je odradio sasvim solidan posao.

RAPHAEL VARANE 7,0
 - Rapha je odrađivao standardno dobar posao u vidu iznošenja lopte zajedno s Carvajalom i obrambeno je bio na zavidnoj razini. Kod samog pogotka nije mogao previše jer je bio prekratak. No u dijelu svojih odluka i intervencija je bio sasvim dobar.

SERGIO RAMOS 7,0
 - Prvo poluvrijeme abnormalno dobro, dok je pak drugo (s onom lošom reakcijom na početku) bilo nešto lošije. Pokušavao je napraviti neke stvari i prema naprijed, ali nije išlo.

NACHO FERNANDEZ 5,0
 - Vratio se nakon dva i pol mjeseca pauze, te je igrao jednu vrlo važnu utakmicu. Nije bio perfektan, imao je nekoliko kardinalnih grešaka i jedan je od krivaca za primljeni pogodak, ali u većem dijelu utakmice svoj dio posla uz navedenu okolnost je odradio sasvim solidno.

FEDERCIO VALVERDE 8,5
 - Uvjerljivo najbolji veznjak na utakmici. Fede je pokazao nevjerojatnu fizičku nadmoć i u vidu trčanja i u vidu duela. Imao je sjajno prvo poluvrijeme, a drugo poluvrijeme je odradio enorman dio posla, te je pokrio jako velike količine prostora na terenu. On je neizostavan dio startne postave Real Madrida!

LUKA MODRIĆ 6,0
 - Nakon par utakmica uslijedio je pad. To je bilo na neki način i za očekivati jer Luka nije više u cvijetu mladosti i definitivno treba određeno tempiranje minutaže. Pitanje je hoće li se u potpunosti rekuperirati za ogled protiv Barcelone, ali ga svakako trebamo na najvišoj razini.

TONI KROOS 6,5
 - Ni Toni Kroos danas nije bio na razini zadatka, barem ne na onoj što nam je pružao do sada od početka sezone. Nadajmo se da je to tek par loših utakmica i da će već sada protiv Barcelone pokazati da je onaj stari.

ISCO ALARCON 4,5
 - Isco u ovoj utakmici nije impresionirao. Iako je imao nekoliko dobrih akcija i dovoljno živosti kod kretanja, kao da previše carini loptu u trenucima kada to ne bi trebao raditi. Pokušavao je u par navrata sa suradnjom sa Benzemom i Rodrygom napraviti neki pomak, ali mu nije polazilo za rukom.

RODRYGO GOES 5,5
 - Rodrygo je isto tako nakon utakmice protiv Bruggea dosta pao, ali to je bilo i za očekivati i zbog umora i zbog njegovih godina. U obrani je bio standardno dobar, ali prema naprijed je falilo malo više akcije i živosti, posebice nakon prvih 30-ak minuta. No to je sve normalno i već na sljedećoj utakmici (ako dobije priliku) mogao bi izgledati mnogo bolje.

KARIM BENEZMA 7,5
 - Spletom sretnih okolnosti Karim je uspio postići toliko željeni pogodak za Real Madrid u ovom susretu na Mestalli. To je njegov posao i to je ono što naša devetka mora raditi, zabijati golove. Sada nas je, nakon sjajnog skoka Courtoisa spasio poraza.

VINICIUS JUNIOR -
 - Vinicius će ostati neocjenjen jer nije pokazao previše nakon svojeg ulaska. Nakon što mu se lopta nesretno odbila od nogu u "gol-out", sve je počelo ići po zlu za našeg Vinija. No njegove godine su isto tako jedan od razloga, tako da i s njim, kao i s Rodrygom treba biti jako oprezan.

GARETH BALE -
 - Izborio je slobodnjak kojeg je i upropastio. Zalaganje na terenu je ravno nuli. Probao je s par utrčavanja, koja su definitivno bila krivo tempirana.

LUKA JOVIĆ -
 - Luka je isto tako ušao na samom kraju i možemo reći kako nije imao sreće jer je ponovno postigao pogodak iz zaleđa. No mora nastaviti raditi i truditi se bez obzira što je minutaža koju dobiva gotovo nikakva.


ZINEDINE ZIDANE 5,0
 - Nakon sjajnog ulaska u utakmicu i apsolutne kontrole, kada se doimalo da bi utakmica mogla imati jedan drugačiji ritam nego se to dogodilo... Njegove namjere su postale pročitane i da nije bilo Courtoisa Zidane bi ponovno bio na paljbi od strane medija zato jer u startnu postavu nije odlučio uvrstiti Casemira jer je gledao na utakmicu protiv Barcelone, a sve ostale je uvjeravao u suprotno.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g