Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: CLUB BRUGGE KV 1:3 REAL MADRID C.F.


ALPHONSE AREOLA 7,5
 - Alphonse danas nije imao nimalo lak zadatak, ali možemo reći da je nastavio tamo gdje je stao protiv Alavesa. Bio je izvanredan u gotovo svim intervencijama, a kod primljenog pogotka nije mogao ništa više nego je to bio napravio. Posebno valja istaknuti njegovu intervenciju u prvom poluvremenu.

ALVARO ODRIOZOLA 7,0
 - Iako je upisao ključnu asistenciju i pokazao velike doze truda i zalaganja (zbog čega ocjena i je takva kakva je) Alvaro nije impresionirao. On je jednostavno gubio previše lopti u prvom dijelu. Imao je nekoliko solidnih intervencija (početkom drugog dijela), ali koliko i dobrih stvari, isto toliko i loših.

RAPHAEL VARANE 8,0
 - Varane je danas odigrao kapetanski, kako i priliči kapetanu i stoperu Real Madrida. Pokazao je sigurnost i pouzdanje u svim svojim intervencijama i posebice kod iznošenja lopte. To je u potpunosti apsolvirao. Ovako mora izgledati stoper Real Madrida!

EDER MILITAO 7,5
 - Eder nije odigrao apsolutno ništa lošije od Raphe, ali je direktan krivac za primljeni pogodak. Pogriješio je kod predaje lopte u fazi iznošenja i to se skupo vratilo nazad. No u svim svojim intervencijama je izgledao sjajno i čvrsto u svakom duelu.

FERLAND MENDY 7,5
 - Mendy je isto tako svoj dio posla u obrani odradio na dobroj razini, a prema naprijed.... Trud je bio itekako vidljiv, ali kao da je falilo konkretnosti. Imao je hrpu ponavljanja i dolazaka na protivničku polovinu, ali vidi se da on nije toliko siguran kada mora organizirati napad.

CARLOS CASEMIRO 8,0
 - Zaista je nevjerojatno to koliko može naš Case igrati i koliko može držati konstantno dobru formu. Od početka sezone je nezamjenjivi dio startne postave, a danas je ponovno pokazao zašto je to tako. Trebat će nam i protiv Valencije i protiv Barcelone, tako da neka pripazi sa žutim kartonima.

LUKA MODRIĆ 9,0
 - Luka Modrić je odigrao sjajnu utakmicu! Pogodak je samo okrunio ionako idealan nastup našeg playmakera. On je preuzeo konce diktiranja igre Real Madrida sada kada nije bilo Kroosa i to je odradio na maestralan način. Uz dobro tempiranje forme, Luka bi ove sezone mogao biti ključan.

ISCO ALARCON 8,0
 - Možda se neki od Vas neće složiti oko ovog, ali Isco je danas bio fenomenalan. Njegova kretanja i utjecaj na igru Reala je bio nevjerojatan. Stalno je bio opasan kada je lopta bila kod njega u posjedu, a mogli smo vidjeti njegovo veliko zalaganje u obrani. Otvarao je prostor krilnim igračima i stalno je bio u pokretu. Samo neka ovako nastavi!

VINICIUS JUNIOR 9,0
 - Vini je nakon Espanyola samo nastavio sa svojim sjajnim partijama. Mada prvo poluvrijeme nije bilo najbolje, drugo je u potpunosti pokazalo da je on već sada spreman igrati konstantnije. Postigao je pogodak, ali je cijelo vrijeme bio aktivan u igri Reala i to je ono najvažnije. Ovim putem treba nastaviti.

RODRYGO GOES 9,5 *igrač utakmice
 - Ovdje se sve svodi na afinitet. Ili Luka ili Vini ili Rodrygo. I dalje se ne mogu oteti dojmu kako može igrati igrač koji nema ni 19 godina i koji je prije svega pola godine stigao u Real. Sve je okrunio pogotkom i slučajnom asistencijom, ali on pokazuje da se radi o vanserijskom talentu.

LUKA JOVIĆ 8,0
 - Luka je večeras odradio izuzetan posao! Nakon 40 dana ne igranja Luka je odradio strašan meč protiv vrlo nezgodne ekipe na njihovom terenu. Sjajno se snašao kod situacije za drugi gol Reala, gdje je fenomenalno spustio ubačaj Rodrygu. Uz to, cijelo vrijeme je svojim kretanjima odvlačio igrače i to je posao koji se na terenu najmanje vidi i najmanje respektira. Samo tako Luka!!!

BRAHIM DIAZ 6,5
 - Kod Brahima se zaista vidi velika želja, ali zbog male minutaže želi u kratkom periodu pokazati mnogo, a to zna biti problem. Danas je imao par dobrih akcija, ali mora dobiti više prilika.

KARIM BENZEMA 6,5
 - S njegovim ulaskom Real Madrid je dobio na stabilnosti i to je upravo ono što nam je trebalo u posljednjim minutama ovog susreta. Uz to, Karim se uspio odmoriti i sada spreman ide u sljedeće utakmice koje nas očekuju.

FEDERICO VALVERDE -
 - Ušao je na samom kraju i igrao je premalo za ocjenu i detaljniji opis.


ZINEDINE ZIDANE 8,5
 - Zidane je znao da mu ova utakmica znači, iako je izgledalo kao da je nebitna. Real Madrid uvijek igra za svoju sliku i ponos, a danas smo to napravili sa stilom. Pozitivan niz je nastavljen, igra jako dobra, te se sada možemo posvetiti LaLigi do kraja ove godine.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.

THIBAUT COURTOIS 6,5  - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu. DANI CARVAJAL 5,5  - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako. RAPHAEL VARANE 7,5  - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu. SERGIO RAMOS 8,0  - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je p

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g