Preskoči na glavni sadržaj

OCJENE IGRAČA: F.C. Barcelona 0:0 Real Madrid C.F.


THIBAUT COURTOIS 6,5
 - U svim svojim intervencijama je bio jako dobar, kod iznošenja lopte i raspucavanja isto tako, ali ne možemo reći da se nešto posebno naradio u tom nekom dijelu jer je obrana sjajno izgledalo, zajedno s njim na čelu.

DANI CARVAJAL 5,5
 - Dani je danas imao jako tešku bitku protiv Jordija Albe. U nekoliko navrata je izašao previše visoko u želji da presječe loptu, ali obično bi tada izvisili. Prema naprijed nije napravio previše, iako se našao u nekoliko prilika. Da je mogao bolje, mogao je svakako.

RAPHAEL VARANE 7,5
 - Varane je ovu utakmicu odradio na najvišoj mogućoj razini. Pokazao je kako se igra čvrsto, jako i rezolutno. Šteta što nisu dosuđena dva penala upravo nad njim, ali to sve je nogomet. Možemo reći kako je odradio strašan posao i kako je s ovom utakmicom nastavio jako dobru formu.

SERGIO RAMOS 8,0
 - Kapetan je bio najbolji onog trenutka kada se od njega to tražio. Sjajno je upravljao obranom, a u par intervencija je pokazao koliko je pravovremen i točan kod uklizivanja. Svakako i on je nastavio sa sjajnom formom i to je ono što nas veseli.

FERLAND MENDY 7,5
 - Mendy je ovu utakmicu odradio gotovo na perfektnoj razini kada govorimo o obrani. Niti jedan se igrač pored njega nije uspio naigrati. Mogao je biti malo bolji i smireniji kod iznošenja lopte i mogao je možda pokazati malo veći mirnoću kod odlazaka prema naprijed.

CARLOS CASEMIRO 8,5
 - Njegova statistika i u ovoj utakmici izgleda sjajno. Pokazao je koliko je važan igrač za Real Madrid i zašto ga je Zidane "odmorio" protiv Valencije. Sada ga nećemo imati na raspolaganju za utakmicu protiv Bilbaa, ali najvažnije je da je Case zdrav.

FEDERICO VALVERDE 9,0 *igrač utakmice
 - Ovo je bio njegov prvi El Clasico, a igrao ga je kao da mu je 100-ti po redu. Nikako neću moću razumjeti njegovo izlaženje iz igre u 75' susreta.

TONI KROOS 6,5
 - U prvom dijelu Nijemac je bio vidljiv na terenu, ali s početkom drugog i do samog kraja, da nije pretrpio jedan prekršaj nitko za njega ne bi čuo ni vidio. On je zadužen za istrčavanje svojih dionica u obrani, ali prema naprijed nije ponudio mnogo.

ISCO ALARCON 8,0
 - Isco je ponovno briljirao, baš kao i na utakmici protiv PSG-a. Uvijek je bio tu negdje kada god se gradila akcija, teren ga je bio pun. Pokazao je da zna upravljati ritmom igre svoje momčadi i utakmice kada je lopta u posjedu njegove ekipe. Na njega itekako moramo računati.

GARETH BALE 7,0
 - U obrani je odradio golem dio posla, dobro je i odradio istrčavanje na ubačaj Mendyja, ali nažalost VAR je prekinuo slavlje. No prema naprijed je ostao dužan.

KARIM BENZEMA 6,0
 - Karim je i tokom ove utakmice radio na terenu, pokušavao je stvarati višak, ponajviše na lijevoj strani, ali jednostavno nije išlo. Imao je jednu priliku nakon asistencije Isca u prvom dijelu, ali to bi bilo to.

RODRYGO GOES -
 - Igrao premalo za ocjenu i detaljniji opis.

LUKA MODRIĆ -
 - Igrao premalo za ocjenu i detaljniji opis.


ZINEDINE ZIDANE 7,0
 - Zidane je se ponovno provukao na Camp Nouu, ali ovog puta sa stilom. Bio je mnogo jači od svojeg suparnika na trenerskoj stolici u ovoj utakmici i tako je po 5. put uzastopno otišao neporažen iz srca Katalonije. Utakmicu je dobro pročitao i dobro ju je pripremio, ali... Zašto je iz igre izašao Isco? Još bolje pitanje: "Zašto je iz igre izašao Fede?" To su velika pitanja na koje se odgovor ne zna.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 2:2 Paris Saint Germain

THIBAUT COURTOIS 7,5  - Courtois je ponovno bio na vrhunskoj razini, iako je primio dva gola, za koja apsolutno nije kriv. Kod prvog gola nije mogao previše jer mu je smetao Varane, a kod drugog gola Sarabia je pogodio ono za što govorimo da se ne brani. U svim ostalim intervencijama, Courtois je bio na visini zadatka. DANI CARVAJAL 8,5  - Ponovno jedna maestralna partija Danija. U obrani je bio sjajan, posebice s tom novom dužnosti da zatvara sredinu u putanju kojom ide Mbappe. Uz to, imao je i novi zadatak u napadu, nije toliko išao po liniji, koliko je ulazio prema središnjem dijelu. Bio je i s udarcima opasan po gol PSG-a, tako da možemo kazati da je odigrao kompletnu utakmicu. RAPHAEL VARANE 6,5  - Greška koju je napravio je nažalost tako velika da će baciti dosta veliku mrlju na jedan dobar nastup u kojem se sjajno snašao protiv Icardija i Mbappea. Tu malu nesmotrenost je iskoristio mladi Francuz, a naš Rapha osim te greške nije imao više niti jednu. SERGIO RAMOS 6,5

OCJENE IGRAČA: Real Madrid C.F. 3:2 U.D. Levante

THIBAUT COURTOIS 6,5  - Iako je danas primio dva pogotka, bio je na razini u onom trenutku kada ga se najviše trebalo. Na samom kraju skinuo je udarac koji bi poravnao rezultat. Tokom utakmice bio je dobar u odigravanjima lopte ka svojim suigračima i nije imao previše posla. DANI CARVAJAL 7,0  - Možemo reći kako je Dani nastavio sa sasvim dobrim izvedbama s prošle utakmice. Pokazao je ponovno koliko je ključan u napadu jer smo prvi pogodak postigli na njegovu asistenciju. U obrani po njegovoj strani nije bilo previše propusta (pogodak je kolektivna greška). Jako dobra utakmica našeg Danija. RAPHAEL VARANE 7,0  - Iako Rapha nije upisao asistenciju ne možemo mu dati manje kredita. On je bio sjajan na današnjoj utakmice, a kod pogotka Mayorala nije mogao previše. Pratio je ono što je trebao pratiti. U svim ostalim duelima je bio sasvim solidan i nadajmo se da će tako nastaviti tokom sezone. SERGIO RAMOS 6,0  - Kapetan danas nije izgledao posebno sigurno. Napravio je nekoliko g